حجت الاسلام محمد صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن گرامیداشت دهه کرامت به میزبانی امامزادگان و بقاع متبرکه همدان در برگزاری مراسم جشن های دهه کرامت اشاره کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان برگزاری مراسم های مختلف مذهبی از جمله برنامه های جشن ائمه اطهار(ع) به میزبانی امامزادگان را گامی ارزشی در راستای ارتقای نشاط معنوی در جامعه دانست.
وی به استقبال عمومی مردم از برگزاری مراسم های مذهبی به میزبانی امامزادگان و بقاع متبرکه اشاره کرد و افزود: مردمی بودن این مراسم سبب شور و نشاط ویژه آن می شود.
حجت الاسلام صالحی ابراز داشت: معنویت خاصی که امامزادگان و فرزندان اهل بیت(ع) دارند، سبب می شود گرایش عموم مردم و اقشار مختلف نیز به حضور در مراسم به میزبانی این اماکن بیشتر شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با تاکید بر لزوم ترویج نشاط معنوی در جوار بقاع متبرکه یادآور شد: طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تبدیل بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی، با برگزاری مراسم ها و برنامه های منسجم فرهنگی و مذهبی این مهم محقق می شود.
وی همچنین با اشاره به اهمیت دهه کرامت نیز گفت: دهه کرامت فرصت مغتنمی برای تبیین و تشریح فرهنگ ناب رضوی در سطوح مختلف جامعه است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان جاری و ساری شدن فرهنگ رضوی در جامعه کنونی را موجب بسترسازی در راستای گسترش بیش از پیش این مهم دانست و بر لزوم آن نیز صحه گذاشت.


نظر شما